Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

Prima ediţie a concursului MTB la Roman

Crează: 05/07/2018 - 20:38

Sâmbătă, 5 mai, a avut loc prima ediţie a concursului MTB Roman. Evenimentul a fost cu adevărat o reuşită, s-a bucurat de o participare minunată şi deja cei care au fost printre câştigători şi nu numai aşteaptă cu siguranţă următorul an pentru o nouă provocare.

Concursul a fost organizat de echipa MTB Roman & „Asociatia Clubul Sportiv Sporting" Roman în colaborare cu Primăria Municipiului Roman . Au fost 3 trasee, copii , amatori si epic , structurat pe categorii de vârstă şi sex. Premiile pentru toate categoriile de vârsta masculin şi feminin 15 ani+ au fost: Locul 1-400 lei, Locul 2-300 lei, Locul 3-200 lei, iar copii 7-14 ani au avut premii şi cadouri. Concursul s-a ţinut numai pe trasee de pădure, drumuri forestiere de acces. Traseul a fost gândit cu spaţiu suficient pentru depăşiri.

MTB Roman, are ca scop promovarea mersului pe bicicletă în general, privit ca mijloc de recreere, mijloc ecologic de transport şi mijloc de afirmare pe plan sportiv la nivel de amatori (competiţional),organizarea şi practicarea ciclismului, cu precădere a ciclismului montan şi promovarea alergării de anduranţă indiferent de teren (montan, urban, sală, stadion) a obţinerii unor rezultate pe plan naţional din participarea la concursuri, precum şi dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului, implicarea socială în aceste domenii, promovarea tineretului şi dezvoltarea societăţii civile.

See also