Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

''MOARTEA'' FARA BANI DE GALA

Crează: 10/10/2018 - 18:50

Foto: vestea.net Gala Dynamite Fighting Show organizată de DJTS Neamţ în parteneriat cu Asociaţia Clubul Sportiv Fight Club Scorpions Târgu Neamţ şi finanţată de Consiliul Judeţean Neamţ, ar trebui să aibă loc pe 19 octombrie la Piatra Neamţ. Potrivit anexelor proiectului de hotărâre ce prevede alocarea banilor pentru organizarea ”proiectului de interes judeţean”, prima tranşă de circa 70% din cei 156.000 de lei trebuia virată până la data de 16 octombrie 2018.

La şedinţa extraordinară a legislativului nemţean, de marţi, 9 octombrie, convocată special pentru a se adopta proiectul de hotărâre care prevedea încheierea unei asocieri cu DJTS Neamţ în vederea organizării Galei Dynamite Fightyng Show, au lipsit toţi consilierii judeţeni liberali şi cei doi de la PMP, fiind prezenţi doar 17 consilieri. Iată ce declară în legătură cu lipsa in corpore a consilierilor liberali domnul Florin Adrian Hopşa.

Domnul Hopşa invocă faptul că, de obicei atunci când aparatul de lucru al consiliului îi convoacă îi întreabă şi dacă pot veni. Lucru care nu s-a întâmplat acum şi care ar fi putut evita convocarea şedinţei. Cătălin Moroşanu,sportivul implicat în gală, membru marcant al Partidului Naţional Liberal, are opinia sa în legătură cu eşecul şedinţei de consiliu judeţean. Este pentru a doua oară în această lună când banii necesari desfăşurării evenimentului sportiv nu pot fi alocaţi, la şedinţa trecută pentru că unii consilieri s-au abţinut de la vot, iar la şedinţa extraordinară de marţi din lipsă de cvorum. Interesant este că domnul Moroşanu a avut o exprimare stranie la adresa liberalilor din Neamţ.

Cătălin Moroşanu a făcut o promovare intensă galei, filmând videoclipuri în mai multe locuri din judeţ, promovând deci şi judeţul Neamţ. Având în vedere că deja s-au vândut peste 2.000 de bilete, opinia luptătorului de K1 este că va avea de pierdut partidul.

FLORA ORDEAN si DAN AILINCAI

See also