Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

CLUBUL DE COMUNICARE LA ROMAN

Crează: 10/05/2018 - 19:47

De ceva vreme Romanul a devenit orașul în care încep să aibă loc cât mai multe evenimente și asta pentru că tinerii plecați de aici se întorc, acasă, cu multe idei prin care vor să schimbe ceva în acest oraș. În acest sens, la începutul acestei săptămâni, sala mică a Casei de cultură a sindicatelor a adunat câteva zeci de tineri invitați la un prim curs de comunicare, susținut de tânărul student Andrei Răzvan Drăgușanu.

Studentul ieșean Andrei Răzvan Drăgușanu a reușit să adune miercuri , 3 octombrie, în sala mică a Casei de Cultură, câteva zeci de tineri, interesați să învățe arta comunicării după metoda Maxwel Speakers. Îmbrăcat impecabil, în costum de culoare închisă, cu cravată (lucru mai puțin obișnuit la generația sa) tânărul lector a făcut o primă demonstrație publică de ceea ce înseamnă învățarea artei de a comunica prin limbajul verbal și non-verbal.

Omul care vrea să comunice bine va trebui să dea dovadă de perseverență, pentru că la început i se va părea că nimic nu-i reușește. Pentru iubitorii de statistici va fi interesant să afle cât reprezintă procentual, în actul de comunicare, vorbirea, tonul vocii, mișcările corpului. Tânărul lector intenționează să demareze la Roman un curs de comunicare după metoda MAXWEL Speakers, care ar urma să aibă mai multe module.

FLORA ORDEAN