Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

Targul de Pasti a fost deschis

Crează: 03/27/2018 - 15:36

Primarul municipiului Roman însoţit de jurnalişti a inaugurat în cursul zilei de luni, 26 martie, ediţia de anul acesta a Târgului de Paşti, care a adunat la Roman comercianţi de produse alimentare, de îmbrăcăminte, textile, care vin din aproape toate zonele ţării.

40 de comercianţi care de ani de zile participă la toate manifestările expoziţionale din Roman şi la bâlciul anual s-au reunit la Roman, începând de luni, 26 martie, pentru a participa, timp de două săptămâni, la ediţia 2018 a Târgului de Paşti.Aceştia sunt comercianţi care vin din zone diverse ale ţării: Sibiu, Braşov, Târgu Secuiesc şi din Moldova. Au fost închiriate în scop comercial 15 căsuţe şi 25 de corturi.

De închirierea căsuţelor se ocupă Clubul Sportiv Municipal căruia i-a fost încredinţată această activitate prin hotărâre de Consiliu Local.Participanţii sunt comercianţi care de ani de zile vin la Roman, unde spun că este unul din târgurile bine organizate, în urma cărora reuşesc să obţină profit. Chiria unui cort este de 80 lei, iar a unei căsuţe de 120 lei.
Stirea video poate fi vizionata aici: https://www.cnstv.ro/video