Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

Tereza Tamas Pîslaru la CNRV

Crează: 04/25/2018 - 16:08

Miercuri, 25 aprilie 2018,la orele 13, Colegiul National Roman Voda din Roman a fost gazda la întâlnirea sportivei Tereza (Tamas) Pîslaru cu elevii unitatii de învatamânt amintite.

România are nevoie de o redefinire a valorilor, iar modele pentru campionii de mâine sunt sportivii care au obtinut performante. Ministrul Marius Dunca preciza ca programul national va fi dezvoltat în peste 2500 de scoli, licee si universitati, pentru a promova sportul ”ca expresie a celei mai înalte calitati umane”. Persoanele interesate de acest program pot accesa www.campioniiromaniei.com, platforma ce prezinta în premiera în România o sursa de informare si promovare a sportivilor români, campioni olimpici, mondiali si europeni.

Programul are ca obiectiv cresterea gradului de participare activa si sistematica a copiilor si tinerilor la activitati sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunatatire a starii de sanatate, a conditiei fizice si psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale si cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului.

Stirea video poate fi vizionata aici: https://www.cnstv.ro/video