Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

Recompense pentru cei mai merituoși

Crează: 07/30/2018 - 13:52

Ultima ședință de Consiliu Local de la sfârșitul săptămânii trecute a fost un semnal că opoziția din legislativul local dă semne că ar cam vrea ”să miște în front”. Și pentru prima dată tonul a fost dat de social-democratul Rdau Curpăn, cel care și-a susținut opiniile la un mod destul de ferm, dar, în final, inutil.

Unul din motivele de discuții în contradictorii a celor șase consilieri social-democrați din Consiliu Local a fost legat, la ultima ședință, de modul inechitabil, în opinia lor, de atribuire a unor recompense pentru cei mai merituoși copii, care au promovat fie examenul de evaluare națională, fie cel de Bacalaureat, cu note foarte mari.

Discuțiile în contradictoriu au ținut de modul subiectiv de departajare al copiilor, care ține de ordinul sutimilor, amendamentul social-democratului Radu Curpăn, de meserie profesor, căzând în fața mașinii de vot liberale.
Primarul municipiului, Lucian Micu, și liberalii au apreciat că discuția este dusă în derizoriu de consilierul PSD, Radu Curpăn.

Ce s-o fi întâmplat în tabăra social-democraților și care este motivul pentru care au îndrăznit să ”miște în front”, dacă este o mișcare studiată de a mai ieși în evidență, este greu de spus. Interesant ar fi dacă asemenea poziții ar apărea și în alte chestiuni de interes mai mare pentru cetățeni, legate, eventual, de proiecte care țin cu adevărat de dezvoltarea orașului.

FLORA ORDEAN