Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

LICEE ÎN "UPDATE"

Crează: 11/21/2017 - 11:12

Colegiul Tehnic Miron Costin a fost gazda unui Program Naţional în parteneriat cu Centrul pentru jurnalism independent din România, program cofinanţat de Fundaţia Româno - Americană şi aflat acum la a doua etapă cea de multiplicare a informaţiilor către elevi.

Timp de două săptămâni, 40 de profesori de liceu, care predau limba română, limba engleză, limba franceză, istorie şi ştiinţe sociale ”experimenteză” educaţia media, învăţă împreună, testează idei şi vorbesc despre cum educaţia media devine parte integrantă în lucrul cu elevii.

Programul ”Predau educaţie media! – Laboratorul de educaţie şi cultură media” este un mediu deschis, unde atât profesorii cât şi elevii consultă şi crează împreună un demers în care educaţia media devine o obişnuinţă a practicii educaţionale de zi cu zi.

Centrul pentru Jurnalism Independent este o organizatie non-guvernamentala, non-profit care actioneaza pentru profesionalizarea presei prin pastrarea standardelor jurnalistice si prin dezvoltarea unui mediu echilibrat, onest si responsabil in mass-media. Pe de altă parte Centrul pentru Jurnalism independent este un apărător al standardelor dar şi un agent al schimbării ori societatea noastră este într-un moment al schimbării.

Ştirea video poate fi vizionată aici: https://www.cnstv.ro/video