Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

POMPIERII CAUTA COLEGI

Crează: 09/21/2018 - 09:35

Sub logo-ul **ŞI TU POŢI SALVA VIEŢI! ALEGE FAMILIA POMPIERILOR MILITARI!**, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ caută tineri care doresc să devină pompieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ recrutează candidaţi pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldeşti. Pentru sesiunea din IANUARIE 2019 sunt disponibile 300 de locuri destinate exclusiv bărbaţilor, din care 275 de locuri pentru specializarea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto. Durata studiilor postliceale este de 1 an.

Pentru a urma cursurile şcolii militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecţiei de aptitudini, iar la final susţinerea unui concurs de admitere. Copiii aflaţi în întreţinerea militarilor / poliţiştilor răniţi sau decedaţi în timpul şi în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, pot solicita în scris ministrului afacerilor interne înmatricularea in instituţiile de învăţământ ale MAI, în anul I de studii fără susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere este 23 noiembrie 2018.

Anunţul de concurs şi alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă sau se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Petrodava" al Judeţului Neamţ.