Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

EȘECUL UNUI REFERENDUM PRIPIT

Crează: 10/08/2018 - 19:03

Redactorii CNS, singurul post local de televiziune, care a urmărit, pas cu pas, Referendumul pentru reîntregirea familiei, vă informează pas cu pas despre modul în care s-a desfășurat acesta.

Iată care era prezența la vot în cele două zile în care redactorii CNS au colindat prin secțiile de vot ale județului.

Cetățenii, de regulă cei de vârsta a treia, au ieșit la vot și și-au exprimat punctual de vedere, în marea lor majoritate pentru susținerea familiei tradiționale. Coaliția pentru familie aruncă ”pisica moartă” în curtea politicienilor, mai ales a PSD, acuzând întreaga clasă politică de un boicot generalizat și somând-o să înceteze acest lucru, susținând că totul se îndreaptă împotriva creștinilor din România.

Singura realitate în această poveste urât mirositoare este neîncrederea, indiferența sau nepăsarea, vecină cu ignoranța, în ceea ce face această clasă politică de 27 de ani încoace. Un vot de blam clar, dar, din păcate cu o notă de plată decontată din bugetul secătuit al acestei țări, din care s-au aruncat pe Apa Sâmbetei peste 40 mii euro, cu care s-ar fi putut face atâtea și atâtea lucruri cu adevărat necesare și utile României.