Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

Doua probleme se vor rezovlate

Crează: 05/07/2018 - 20:04

Președintele USR Neamț, Radu Samson, cere imperativ primarului Lucian Micu să ia măsuri urgente pentru remedierea a două anomalii majore: puntea de la Cotu-Vameș, din care lipsesc stinghii pe mai multe porțiuni și desființarea toaletei ecologice absolut insalubră,din Pietonalul Ștefan cel Mare.

Primarul Lucian Micu a fost foarte prompt și a trecut la repararea punții și are în vedfere și un proiect european de modernizare a falezei râului Moldova. Despre toaletă spune că în câteva săptămâni va dispare, odată cu șantierul care va termina lucrările din Pietonal.

Președintele USR Neamț, Radu Samason, unul din cei mai vocali critici ai actualei administrații publice locale, îl somează pe primarul Lucian Micu să rezolve două probleme grave, semnalate de romașcani pe facebook, care demonstrează, în opinia politicianului, indiferența actualei administrații publice locale față de lucruri serioase, care pun în pericol integritatea corporală și sănătatea romașcanilor și a celor din comunele apropiate.

Primarul Lucian Micu a vorbit la conferința de presă de luni și despre distrugerea punții și de proiectul de amenajare al falezei râului Moldova printr-un proiect cu finanțare europeană. Cât despre toaleta insalubră din Groapă primarul spune că peste foarte puțin timp se va deschide în Pietonal o toaletă modernă a Primăriei. Până atunci constructorul a fost obligat să igienizeze toaleta ecologică instalată pentru uzul muncitorilor care lucrează în zonă.

Primarul Lucian Micu crede că proiectul de amenajare a falezei de pe râul Moldova are șanse mari de reușită, fiind unul fezabil în opinia sa, care va determina și Regia Apele Române să consimtă la realizarea unor lucrări de modernizare a malurilor râului Moldova de la Podul de fier și până la Microhidrocentrală.

Stirea video poate fi vizionata aici: https://www.cnstv.ro/video

FLORA ORDEAN

See also

18/10/2018 - 19:11
17/10/2018 - 15:20
15/10/2018 - 18:44
12/10/2018 - 20:27