Din 1994 - stiri pentru romascani
Bulevardul Roman Muşat, nr. 33, mezanin
Roman, Neamţ
Tel. 0233 744334
Email: office[at]cnstv.ro

 

Cabinet Parlamentar la Trifesti

Crează: 03/26/2018 - 17:10

În ciuda ninsorilor abundente de vineri, 23 martie, mare parte din ”aripa Cozmanciuc” a PNL Neamț s-a adunat la Trifești pentru a participa la deschiderea unui nou cabinet parlamentar al deputatului în zona Roman.

Deschiderea celui de al doilea cabinet parlamentar al deputaului PNL, Mugur Cozamanciuc, în comuna Trifești, situată la doar 7 kilometri de Roman, distanță care poate fi parcursă , conform site-ului distanta.ro, în condiții normale de trafic rutier în maxim zece minute a stârnit mari nedumeriri jurnaliștilor cu experiență. Redactorul ”CNS l-a întrebat pe președintele PNL Neamț care sînt rațiunile pentru care a deschis, cu resurse financiare deloc de neglijat, un nou cabinet parlamentar, când are deja unul la Roman.

Întrebat dacă scopul deschiderii acestui cabinet parlamentar este acela de a echilibra pe zona Roman cealaltă aripă a grupului dizident LEOREANU-Țapu-Micu, președintele PNL a negat acest lucru.

Deputatul Mugur Cozmanciuc nu a putut nega că există disensiuni în PNL Neamț dar este convins că acestea până la urmă se vor rezolva. În declarațiile făcute ulterior presei, puțin inspirat, Mugur Cozmanciuc a făcut elogiul echipei de conducere din Primăria Trifești, apreciată a fi, în termeni la modă, un ”binom”. El a trebuit să lămurească și chestiunile legate de poziția PNL Neamț, față de problemele cu legea ale președintelului Consiliului Județean, Ionel Arsene, dar în egală măsură și ale ”opozantului” din propriul partid, a primarului de Piatra Neamț, Dragoș Chitic.Declarațiile lui Mugur Cozmanciuc au mers spre faptul că, PNL Neamț se situează într-o poziție clară de << opoziție>> față de PSD și nu de o persoană sau alta.Acesta a adăugat și faptul că politica trebuie să fie făcută pe principii și nu pe persoană. El a spus că este unul din cei care a cerut pe pagina de facebook demisia lui lui Ionel Arsene, dar că lucrurile nu trebuie personalizate și că nu este bine ca cineva să se bucure de necazurile unor oameni, fie ei și politicieni.

Din întîlnirea de la Trifești rămâne un mare semn de întrebare legat de prezența consilierului județean PSD, Eduard Corduneanu, venit, se presupune, cu cel puțin două scopuri: unul de a deszăpezi drumul Roman-Trifești, pentru liderul liberal, celălalt de a -și ”aranja” ploile cu deblocarea proiectului privind salubrizarea în zona operațională doi, Roman, ”ținut în șah de liberali” sau în varianta de ”a rupe majoritatea” fragilă din Consiliul Județean, unde liberalii au la ora asta șansa de a pune mâna pe șefia Consiliului Județean, depinzînd de un singur vot. Dacă un ochi de cunoscător privește ”poza de familie” și comunicatul PNL despre participarea la deschiderea cabinetului de la Trifești, se pot lesne specula multe lucruri.

Stirea video poate fi vizionata aici: https://www.cnstv.ro/video

FLORA ORDEAN

See also

21/09/2018 - 09:35
13/09/2018 - 22:29
05/09/2018 - 21:10
05/09/2018 - 09:06