Vineri, 25 Ianuarie 2013 15:34

Teste pentru elevii din clasele primare Recomandat

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii claselor a II-a, a IV-a, si a VI-a vor sustine in luna mai teste de verificare a cunostintelor. Inspectorii scolari din cadrul ISJ Neamt au anuntat ca metodologia privind aceasta evaluare a aparut deja. "A aparut metodologia privind evaluarea nationala la clasa a II-a, respectiv la clasa a IV-a. Din datele pe care le avem pana in momentul de fata, aceasta evaluare se va realiza pe un esantion de elevi. Urmeaza ca

Ministerul sa stabileasca ziua in care vor avea loc aceste evaluari, din cate stim noi si anul acesta se vor desfasura in luna mai. Anul trecut au fost nominalizate si cateva scoli din judetul nostru, cred ca la fel se va intampla si anul acesta. Nominalizarea este facuta de Centrul National de Examinare si Evaluare de la Bucuresti", a declarat pentru CNS TV Florin Dimon, inspector scolar ISJ Neamt. Rolul acestor evaluari este acela de a stabili nivelul in care elevii stapanesc notiunile predate in cadrul programei scolare.

Mihaela PLESCA

Citit 871 ori

info

Televiziunea CNS
B-dul. Roman Musat nr. 33, mezanin
Roman, Neamt
Telefon 0233 744734
Mobil 0722 612123
Email. office@cnstv.ro

Unul... pe zi

 • ...pai, i-am baut!!

  La tribunal judecătorul se adresează inculpatului:
  - Inculpat, este adevarat că pe 23 Aprilie ai furat o cisternă plină cu vin?
  - Da, e adevărat.
  - Şi ce-ai făcut cu ea?
  - Am vândut-o.
  - Păi şi cu banii ce-ai facut?
  - I-am băut, domnule judecător.

Maxima zilei

 • Baltasar Gracian - Invatatura

  "Nu există cineva care să nu poată învăţa ceva pe cineva şi nimeni nu este atît de perfect încât să nu poată fi depăşit."

  Baltasar Gracian