Stirile CNS Roman

Joi, 27 Mai 2010 07:29

Sînt viperă şi vărs venin Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

  Sînt viperă cu corn, vărs venin, aşa spune primarul. Succesele pe care le-a avut la catedră şi în administraţie îl îndreptăţesc să pună etichete celor care nu-l aplaudă.
  Eu sînt unul dintre cei care constată că oraşul arată mai frumos, pe ici pe colo, dar am dreptul, ca simplu cetăţean, să mă întreb şi să întreb cu ce bani, cu ce firme, de ce acum, în plină criză, şi dacă acestea au fost cu adevărat priorităţile romaşcanilor. Oamenii primarului fac zid în faţa presei, nu le pasă decît să se aleagă cu ceva avantaje, fie şi o farfurie cu mîncare la ospeţe cu lume bună.
  Oamenii de afaceri trebuie să supravieţuiască, spun ei, trebuie să-şi ţină firmele şi agajaţii în viaţă, nu-i mai interesează cîte miliarde de lei le mai rămîn. Cînd întreb despre toate acestea, primarul mi-arată că se scurge venin pe la colţul gurii. Mai bine decît ceea ce le curge celor care îi cîntă osanale, îl aplaudă la orice pas şi-l încurajează. La fel a făcut şi predecesorul, în goana după imagine, succes la public şi voturi.   Actualul a început campania de-a doua zi după ce a cîştigat, pregătind al doilea mandat. Nu-i pasă de criză, dă miliarde de lei pe lucrări care nu ne schimbă viaţa, doar ne iau ochii. Şi dreptul la decenţă, ceea ce modelul Băsescu nu cunoaşte şi nu respectă.  Nu mă ajută inteligenţa şi nici pregătirea tehnică să fac faţă mitocăniei, violenţei şi minciunii. M-a ameninţat, fără să ştie că întrebări şi drepturi ca ale mele au mii de oameni pe care nu poate să-i calce, cu tupeu, în picioare.
  Şi nici să le mai cumpere votul cu promisini deşarte.

Cristiana BORTAS

Citit 2775 ori
Mai multe din această categorie: « Meniu... de criza Şmecheria salvează România »

info

Televiziunea CNS
B-dul. Roman Musat nr. 33, mezanin
Roman, Neamt
Telefon 0233 744334
Mobil 0722 612123
Email. office@cnstv.ro

Unul... pe zi

 • La cinematograf

  – A fost îngrozitor, mamă! se plânge fata. A trebuit să-mi schimb de patru ori locul la cinematograf!
  – De ce? S-a legat vreun bărbat de tine?
  – Până la urmă, da…

Maxima zilei

 • Pitagora - Sufletul si trupul

  "Alege să ai sufletul puternic, nu trupul."

  PITAGORA