Duminică, 26 Februarie 2017 15:50

APIA - subventiii 2017

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

APIA anunţă o nouă campanie pentru fermierii nemţeni, de pe 1 martie se poate depune cererea unică de plată pentru anul 2017.  

Cererile unice de plată se primesc între 1 martie şi 15 mai. Se depune o singură cerere, chiar dacă fermierii deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe. Fermierii pot solicita în cadrul cererilor unice şi alte măsuri ori scheme financiare: plăţi directe şi ajutoare naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic, plata pentru tineri fermieri, sprijin cuplat, schema simplificată pentru micii fermieri, măsuri agromediu şi climă, agricultura ecologică, plăţi pentru zonele care se confruntă cu constrângeri naturale.  

Adeverinţa eliberată de la primăria din localitatea din care provin fermierii este documentul esenţial care va însoţi cererea de subvenţie. Primăria este obligată să dea fermierilor această adeverinţă, indiferent dacă aceştia înregistrează restanţe la plata impozitelor sau nu. Pentru anul 2016, la APIA Neamţ s-au depus 26.238 cereri unice de plată, pentru suprafaţa totală de 164.000 hectare teren agricol.  

Solicitaţi numărul de înregistrare! este sfatul lucrătorilor APIA Neamţ.

Citit 348 ori

info

Televiziunea CNS
B-dul. Roman Musat nr. 33, mezanin
Roman, Neamt
Telefon 0233 744334
Mobil 0722 612123
Email. office@cnstv.ro

Unul... pe zi

 • La cinematograf

  – A fost îngrozitor, mamă! se plânge fata. A trebuit să-mi schimb de patru ori locul la cinematograf!
  – De ce? S-a legat vreun bărbat de tine?
  – Până la urmă, da…

Maxima zilei

 • Pitagora - Sufletul si trupul

  "Alege să ai sufletul puternic, nu trupul."

  PITAGORA